Творче об’єднання “Неспілка” на VinBookFest 2024

На 11-му VinBookFest ми з величезною радістю зустріли талановитих письменниць з творчого об’єднання “Неспілка”! На фестивалі були присутні чотири авторки – Ганна Синельнікова, Mariana Hinzula, Катерина Пилипчук та Ольга Науменко, які представили свою книгу “Неспілка. Неказки”.

Ця збірка об’єднала 10 авторок, кожна з яких має власний погляд на події сьогодення. Вони розповіли про те, як війна вплинула на їхню творчість, та поділилися історіями, що торкаються глибин душі та спонукають до роздумів. Особливої уваги заслуговує блок “Неказки”, де письменниці трансформували складні переживання військових, волонтерів та медиків у натхненні мистецькі твори. Це історії, що дають надію, показуючи нас як міцний тил, який щодня чекає на своїх героїв додому.

Самі письменниці залишилися в захваті від фестивалю. Вони відзначили теплу та гостинну атмосферу, яку створили організатори та вінничани. Катерина Пилипчук поділилася своїми враженнями: “VinBookFest став для нас не лише місцем зустрічі з читачами, але й творчою подією, яка зближує авторів. Вінниця залишила слід у наших серцях своєю гостинністю, а натовп слухачів на площі — це було справжнє натхнення!”

Ольга Науменко додала: “Ми були вражені, як багато людей цікавляться літературою та як активно вони підтримують наших авторів. VinBookFest справді став місцем єднання навколо книги, і ми вдячні за цю можливість бути частиною цього неймовірного заходу!”

Модератор зустрічі – Майя Яворська завідувач Бібліотеки-філії №6

Наприкінці зустрічі директор Заклад культури “Вінницька міська централізована бібліотечна система”Олена Заквацька вручила письменницям подяку від міського голови Сергія Моргунова.

Дякуємо нашим письменницям за натхнення та їхній важливий внесок у розвиток української літератури й підтримку наших героїв! 🙌📚

#VinBookFest#Неспілка#Неказки#КнигаЄднає#ВінницяЧитає#ЛітературнийФестиваль#УкраїнськаЛітература

докладнішедокладніше