“Натхненні! Сильні! Незалежні!” на VinBookFest 2024

У ХІ-му фестивалі VinBookFest протягом двох днів активну участь брали вінницькі автори, які представляли свої книги, що вийшли у 2023-2024 роках. В рамках літературного плацу “Натхненні! Сильні! Незалежні!” відбулися авторські презентації, автограф-сесії та продаж книг місцевих письменників, які зібрали багато зацікавлених читачів.

Серед учасників були такі талановиті автори, як: Віра Гранатова Світлана Сирена, Світлана Кравінська, Аліна Олійник, Тамара Філіна, Оленка Сонце, Олександра Костюк, Ірина Малярська Олександр Рак, Галина Рибачук-Прач, Семен Кравченко, Лариса Сичко, Василь Пенедюк та Микола Школьний.

Завершальною подією фестивалю став виступ поетів у рамках клубу “Поезія незламних”, який модерувала Віра Гранатова. Цей виступ не лише зачарував усіх присутніх поетичною майстерністю, але й мав важливу мету — збір коштів для плетіння сіток та кікімор для волонтерського центру “Тетріс”.

Приз за найщедріший донат знайшов свою власницю, і всі учасники мали змогу долучитися до благодійності, яка є надзвичайно важливою для підтримки наших захисників.

Наприкінці зустрічі директор Заклад культури “Вінницька міська централізована бібліотечна система”Олена Заквацька вручила учасникам клубу “Поезія незламних” подяки.

Дякуємо усім вінницьким авторам та гостям фестивалю за участь, теплі зустрічі та незабутні літературні моменти! До нових зустрічей на наступних книжкових фестивалях та заходах! 🙌📚

#VinBookFest#ВінницькіАвтори#ПоезіяНезламних#НатхненніСильніНезалежні#КнигаЄднає#ВінницяЧитає

докладнішедокладніше